Općina Josipdol

grb140x180

Predstavljen projekt “POMOĆ ZAJEDNICI-ZAŽELI”

U prostoru Općine Josipdol danas je predstavljen projekt “Pomoć zajednici – Zaželi” kojim će biti zaposleno 17 žena, a koje će na terenu brinuti o 77 korisnika, uglavnom starijih i nemoćnih osoba.

Na predstavljanju ovog važnog projekta uz predstavnike HZZ-a i ministarstva, nazočili su zamjenica župana Karlovačke županije Vesne Hajsan Dolinar, zastupnik u Hrvatskom saboru Tomislava Lipošćaka i načelnik Općine Josipdol Zlatka Mihaljevića, općinski vijećnici te  uzvanici iz susjednih nam općina. 

Načelnik Općine Josipdol u uvodnom dijelu je pozdravio sve prisutne i ukratko obrazložio važnost ovog projekta za naš kraj, a poglavito na glavni cilj projekta; brigu o starijima i nemoćnima te smanjenju nezaposlenosti najbrojnije nezaposlnene ženske populacije.

Riječi ohrabrenja uputili su i zastupnik u Hrvatskom saboru Tomislav Lipošćak te zamjenica Župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar koja je posebno istaknula važnost projekta za Općinu Josipdol i pohvalila činjenicu da je Općina Josipdol jeina u cijeloj županiji samostalno, bez vanjskih savjetnika, kandidirala i sa visokim ocjenama dobila odobrenje i sredstva za ovaj projekt.

Opširnije